Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Glada personer i stadsmiljö

Kom och jobba hos oss!

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Det finns över 100 olika yrken inom kommunen. Vi som arbetar i kommunen har ett viktigt uppdrag - vi arbetar för att ge alla invånare och företag bästa möjliga service.

Här hittar du lediga jobb.

Spännande och varierande jobb

Kommunen är Sollentunas största arbetsgivare med cirka 2 700 anställda inom olika verksamheter. Störst är skola samt vård och omsorg. Det finns många intressanta arbetsuppgifter hos oss och vi söker alltid nya medarbetare inom olika områden. Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och ett sinne för service. Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete. Vi vill att våra medarbetare ska bidra med sina kunskaper, erfarenheter och förslag till förbättringar. Öppenhet och delaktighet är viktigt för oss.

Sollentuna kommun ligger 15 minuter från Stockholms city och är en kommun som präglas av bra kommunikationer, service och shopping.

I vår personalpolicy kan du läsa om värderingar och förhållningssätt som är viktiga både i relationerna mellan arbetskamrater på kommunens arbetsplatser och till de människor vi möter i arbetet.

Publicerad: 31 januari 2019