Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Kvinna arbetar med maskinsåg i verkstad

Hitta din väg till arbete och studier

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Mikael Nissén

Chef Möjligheternas kontor

Turebergsvägen 1 B

191 47 Sollentuna

08-579 223 31

Du som saknar arbete kan få stöd av en personlig coach, arbetsträning eller hjälp till studier. Kommunen arbetar aktivt för att hjälpa dig som behöver stöd för att komma ut i arbetslivet.

Möjligheternas kontor

Du som är arbetslös kan få stöd och hjälp av coacher via Möjligheternas kontor. För att du ska beviljas en coach måste du ta emot ekonomiskt bistånd från socialkontoret.

Möjligheternas kontor - coacher

Arbetscenter

På arbetscenter kan du få praktisk träning i våra verkstäder för snickeri, textil och förpackning. Vi arbetar också med naturvård och renhållning med mera.

Arbetscenter - arbetsträning

Kunskapsparken

Kunskapsparken hjälper dig med planering av studier för en väg till arbete. Genom Kunskapsparken får du hjälp att söka kurser och utbildningar inom:

Etableringslyftet

Projektet Etableringslyftet ger nyanlända en snabbare väg till arbete med hjälp av coacher, yrkesintroduktion och språkstöd. Etableringslyftet drivs gemensamt av Arbetsförmedlingen och Sigtuna, Sollentuna och Upplands Väsby kommuner, med stöd av Europeiska Socialfonden ESF.

Publicerad: 16 juli 2019