Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Man sitter i mötesrum

Etableringslyftet

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Etableringslyftet skapar möjligheter för nyanlända till snabbare etablering i det svenska samhället. Projektet matchar nyanlända och arbetsgivare för att effektivt och samordnat ta tillvara de nyanländas kompetens.

Med stöd av Etableringslyftet blir det lätt för dig som arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Etableringslyftet skapar möjligheter för en snabbare och kortare väg till arbete för nyanlända.

Etableringslyftet erbjuder skräddarsydd introduktion för nyanlända, riktad mot en bransch eller en specifik arbetsgivare. Nyanlända praktikanter och medarbetare får stöd av Etableringslyftets språkstödjare direkt på företaget och våra coacher garanterar en kontinuerlig uppföljning. Vi samverkar med Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildningar och kan hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med potentiella medarbetare. Vi erbjuder rekryteringsträffar i våra lokaler eller hos dig på plats.

Nu söker vi arbetsgivare som vill skapa hållbara lösningar tillsammans med oss!

Välkommen att berätta för oss hur Etableringslyftet bäst kan stötta dig som arbetsgivare, när det gäller dina behov av arbetskraft och kompetensförsörjning. Hör av dig, så bokar vi ett möte!

Läs mer på www.etableringslyftet.se