Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Restaurangen Nya Torg

Rådgivning och stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Anna Hamberg

Näringslivschef

Turebergs torg 1

191 86 Sollentuna

08 - 579 229 80

Vi är glada att välkomna dig och ditt företag till Sollentuna - kommunen där vi satsar extra på näringslivet.

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum i Sollentuna har till uppgift att utan kostnad hjälpa personer som vill starta eget företag. Här kan du får individuell rådgivning, mentorprogram, förmedling av kontakter med samarbetspartners, praktisk hjälp med affärsplan, budget och frågor kring finansiering. NFC driver också ett nätverk för kvinnliga företagare. Nyföretagarcentrum Sollentuna ingår i ett nationellt nätverk med uppgiften att stimulera och stödja initiativ som främjar entreprenörskap och nya livskraftiga företag. 

Ta kontakt med Nyföretagarcentrum

Vi arbetar hela tiden för att bli ännu bättre och målet är att bli bäst i Sverige. För att nå dit vill vi samarbeta med dig. Vare sig du just har startat ditt företag eller om du flyttat ditt företag hit till oss i Sollentuna från annan ort, vet vi att du har mycket att tänka på.

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev och delta i de aktiviteter vi anordnar, i kommunen eller tillsammans med andra aktörer.

Publicerad: 29 januari 2019