Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Företagarföreningar och nätverk för dig som är verksam här

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Kontaktcenter Företag

Turebergs torg 1

19186 Sollentuna

08-579 210 00

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev och delta i de aktiviteter vi anordnar, i kommunen eller tillsammans med andra aktörer.

Företagarna i Sollentuna

Företagarna i Sollentuna är en intresseorganisation för dig som verkar här. Företagarnas arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. 

Företagarna i Sollentuna

Stockholms Handelskammare Sollentuna/Kista

Stockholms Handelskammare verkar lokalt genom medlemmarna i kommunerna i Stockholms och Uppsala län. De är en röst för medlemsföretagens intressen genom att engagera sig i näringspolitiken på orten och fungera som en länk mellan företagare och politiker. De medlemmar som engagerar sig i Handelskammaren ger näringslivets syn på den lokala och regionala näringspolitiken. I Sollentuna/Kista fokuseras arbetet på bra kommunikationer, tillgång till bostäder, god utbildning samt ett positivt näringsklimat; avgörande frågor för företagens konkurrenskraft.

Stockholms handelskammare Sollentuna-Kista

Coompanion

Coompanion erbjuder kostnadsfri rådgivning och information när ni är två eller fler som vill starta företag eller förening tillsammans. Det brukar kallas kooperativt företagande - ett entreprenörskap som ofta handlar om att möta aktuella samhällsutmaningar så som arbetslöshet, klimathot eller integration. Det kan också handla om att organisera samverkan mellan småföretagare.

Companion

Publicerad: 11 mars 2019