Fokus Sollentuna

Temaföreläsning om livet som ung

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vet du vad som händer i din tonårings liv? Välkommen till Fokus Sollentuna 15 november kl 17.30 - 20.00 - en temaföreläsning om ungas liv och det stöd du som förälder kan få om du behöver hjälp.

Att vara förälder till en tonåring kan ibland vara svårt. Hur hittar man en bra balans mellan att vara ett stöd och samtidigt ge tonåringen mer utrymme? Och hur bygger du som förälder en respektfull relation till ditt barn som är på väg in i vuxenlivet.

Ungdomsmottagningen och enheten för föräldrastöd ger dig viktiga insikter i hur det är att vara ung idag samt värdefulla tips och råd kring föräldraskap. Under kvällen finns det också tillfälle att träffa fler inom kommunen som arbetar med ungdomar. Välkommen till en temakväll där du får möjlighet att fylla på med nya förhållningssätt i ditt föräldraskap!

Kvällens program

• 17.30-18 Mingel med lättare tilltugg där du får träffa politiker och tjänstemän.
  • 18.00-19.15 Henrik Thunes, kommunstyrelsens ordförande, hälsar välkommen. Ungdomsmottagningen och enheten för föräldrastöd ger oss viktiga insikter i hur det är att vara ung idag samt värdefulla tips och råd kring föräldraskap
  • 19.15-19.45 Avslutande mingel där du får träffa fler inom kommunen som arbetar med ungdomar.

Chatta med oss

Nytt för i höst är att du kommer att kunna chatta med Ungdomsmottagningen och enheten för föräldrastöd direkt efter föreläsningen, kl 20.00-21.00. Chatten kommer att öppnas för frågor kl. 09.00 samma dag, men besvaras efter föreläsningen kl. 20.00-21.00. Länk till chatten kommer att publiceras här.

Anmälan

Anmäl dig senast den 7 november. Obs, begränsat antal platser! Här gör du din anmälan

Vid frågor kan du ringa till kontaktcenter, telefon: 08-579 210 00.

Gratis inkl. barnpassning

Våra temakvällar är kostnadsfria, och vi erbjuder barnpassning med pyssel så att även du som har yngre barn ska kunna delta. Vi bjuder också på lättare tilltugg