Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Linda Stolpe Margenberg

Linda Stolpe Margenberg

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Boris Kunos stipendiemottagare 2016 Linda Stolpe Margenberg visar fotografier på Galleri Aniara fredag 31 maj kl 16-19. Utställningen pågår t o m 24 juni, välkommen!

MODERNITETSTANKEN

Mässan, Malmvägen, Malmparken. Dessa centrala delar av Sollentuna signalerar tydligt om en annan tid, andra ideal, andra värderingar. Det rör sig om värden som förändras över tid. Men vilka värderingar förmedlas? Vilket sätt att leva påbjuds av de arkitektoniska och infrastrukturella förutsättningarna?

I detta projekt vill jag undersöka de här frågorna. Det handlar dels om att dokumentera hur tidigare förändringar har tagit sig uttryck i stadsbilden, dels om att dokumentera centrala Sollentuna i sin nuvarande utformning, i ett bevarande för kommande generationer. På vilket sätt bidrar idén om utveckling och progression till att (om)forma stadsbilden? Hur kommer den tid vi nu lever i uppfattas i framtiden?

– Linda Stolpe Margenberg

Besöksadress:
Galleri Aniara, Sollentuna bibliotek, Aniaraplatsen 2, vid Sollentuna Centrums södra entré.

Vägbeskrivning:
Pendeltåg: Kliv av vid Sollentuna station. Gå ut från perrongen åt söder. Gå ned för trapporna. Ta vänster i gångtunneln. Gå ca 50 meter rakt fram.
Bil: Parkering finns i anslutning till Sollentuna Centrum.

Öppettider:
Måndag fredag: kl. 09.00 - 19.00
Lördag: kl. 11.00 - 16.00
Söndag: kl. 12.00 - 16.00

Dag före helgdag stänger vi kl.16

Publicerad: 31 maj 2019