Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Eldshow på Earth Hour

Plats: Oxstallet & Utsiktsplatsen, Edsvik
Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Släck ljusen och fira Earth Hour med oss 25 mars! Kom och titta på en fantastisk eldshow och passa på att testa din klimatpåverkan med klimatvågen. Vi bjuder på fika, men ta gärna med egen korv att grilla!

För tredje året i rad uppmärksammar vi Earth Hour genom att ha en temadag i Oxstallet vid Edsvik kl. 19.00-22.00. Vi bjuder på fika och äpplen som går bra att grilla. Det går också utmärkt att ta med din egen korv och grilla på elden med utsikt över vackra Edsviken i mörkret, mysigt för hela familjen!  

Du kan delta i vår tipspromenad för att lära dig hur vi jobbar med miljö- och klimatfrågor och chansen att vinna en solcellsladdare för mobiler. Du får träffa Naturskolan, SEOM, och Energirådgivningen, samt ta del av utställningen med skolungdomars idéer om ett framtida hållbart Sollentuna. Vi inleder den faktiska Earth Hour med en vacker och uttrycksfull eldshow som börjar kl. 20.30. 

Showen pågår under ca 15 minuter, kom gärna i god tid så att du får en bra plats och inte missar något!

 

Mer information och program hittar du på: www.sollentuna.se/earthhour