Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Tre lärare står och diskuterar vid en tavla

Vill du ha en coach?

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Ta chansen och kontakta Sollentuna lärarcoacher! Du får möjlighet att reflektera kring din undervisning, planera för nya områden, metoder och samarbetssätt tillsammans med en coach som på olika sätt stöttar dig i processen.

Vi coachar enskilda lärare och lärargrupper som till exempel arbetslag och ämnesgrupper. Utvecklingsområdet, som skall vara kopplat till arbetet och som du som lärare har möjlighet att förändra, väljer du eller ditt arbetslag. I vissa fall är skolledningen med och väljer område. Det kan till exempel handla om lektionsplanering, ledarskap i klassrummet, bedömning, struktur på arbetet eller kollegialt samarbete.

Sollentuna Lärarcoacher är till för alla grundskollärare, förskollärare i förskoleklass och fritidslärare i Sollentuna kommun. Vi vänder oss både till kommunala och fristående grundskolor. Coachningen är kostnadsfri! Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss!

Till ansökan

Gemensam plan

När ni från skolan tagit kontakt med oss bokar vi en tid med er. Tillsammans lägger vi upp en plan för coachningen och vad den ska handla om.

Har du ytterligare frågor så kan du ringa eller skicka e-post.

Annette Karmitsa tfn 08-579 214 82 e-post

Ann-Christin Nygren tfn 08-579 213 91 e-post