Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Foto från fotoautomat

Träffa oss

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vi delar gärna med oss av tankar, idéer och erfarenheter. Besök oss gärna vid våra återkommande evenemang, t ex IKT-arena, SETT och Förskoleforum.

SETT-dagarna

SETT står för "Scandinavian Educational Technology Transformation" och är skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. Du är varmt välkommen till vår monter under SETT-dagarna. I en egen föreläsningssal delar lärare och pedagoger med sig av goda exempel på modern skolutveckling. Vi vänder oss främst till våra egna lärare och pedagoger som här ges tillfälle att lyssna till kollegor, men vi tar även emot externa besökare. 

Mer om mässan och programmet finns här

BETT-dagarna

Under många år har Sollentunas politiker, skolledning och lärare besökt och varit en aktiv del av BETT-mässan i London. 

Förskoleforum

Vartannat år arrangeras förskoleforum. Pedagoger från förskolorna delar med sig av goda exempel via föreläsningar och work-shops. Allt för att stärka det kollegiala lärandet.

Studiebesök

Vi tar så långt som det är möjligt gärna emot studiebesök i våra skolor. Kontakt oss för vidare diskussioner och information

Publicerad: 15 juli 2019