Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Lärvux

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Lärvux är en frivillig skolform för dig med särskilda behov. Det är Lärvux i Sigtuna anordnar undervisningen i Sollentuna kommun på Turebergsvägen.

Lärvux är en frivillig skolform för personer med intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada och är sökbar från och med det andra kalenderhalvåret det år man fyller 20. Individen ska sakna sådana kunskaper som utbildningen avser att ge och ha förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.

Utbildningens syfte är att ge kursdeltagarna kunskaper och färdigheter som de behöver för att bättre klara arbete, boende, fritid eller fortsatta studier. Kurserna inom Lärvux anordnas på grundläggande nivå och på gymnasial nivå samt som svenska för invandrare.

Lärvux i Sigtuna anordnar undervisningen i Sollentuna kommun. I Sollentuna har Lärvux sina lokaler på adressen Turebergsvägen 1B, 2 tr. Anmälan till Lärvux görs på en blankett som finns på Sigtuna kommuns webbplats

Lärvux - Sigtuna kommun.

Skicka anmälan till: Sigtuna kommun Sigtuna Kompetenscenter/SKC 195 85 Märsta

 

Publicerad: 20 maj 2019