Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Skolplattform för dialog mellan förskola, skola och hem

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Rapportera frånvaro, boka tid för utvecklingssamtal och följ vad som sker på förskolan. Alla kommunala skolor och förskolor har en gemensam skolplattform för att underlätta för dig som vårdnadshavare och för alla våra lärare och pedagoger.

Logga in som invånare/vårdnadshavare

Leverantör av skolplattformen är Infomentor AB. Plattformen gör det enklare för dig som vårdnadshavare att kommunicera med förskolan, inte minst om du har barn på flera förskolor/skolor. Med den nya skolplattformen behöver du bara en inloggning för samtliga barn i familjen.

  • Rapportera frånvaro, boka tid för utvecklingssamtal eller ställa frågor till en pedagog.
  • Följ vad som sker på förskolan och barnets utveckling. Vårdnadshavare får tillgång till barnets portfolio med bilder, filmer och kommentarer om lärandet.
  • Respektive förskola hanteringar av inloggningsuppgifterna.

Barn- och föräldravyn på familjewebben är enkelt uppbyggd. Finns behov för guidning eller instruktioner kommer sådana att erbjudas. Du kommer kontinuerligt att få information från din förskola kring hur vi utvecklar den nya skolplattformen.

Publicerad: 15 juli 2019