Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Uppdatera din ansökan om plats

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Har du en aktiv barnomsorgsansökan i Sollentuna kommun? Uppdatera din ansökan när du får meddelande om att det är dags. 

Om du vill att ditt barn ska fortsätta att stå i kö till förskola och/eller familjedaghem måste du uppdatera din ansökan 3-4 gånger per år. När det är dags att uppdatera får du information via e-post (eller brev) som du har anmält i ansökan. 

Uppdatera din ansökan

Logga in i e-tjänsten för barnomsorg och gå in på köuppdateringsfråga bland ”Mina ärenden” och ”Ändra ansökan”. Klicka på länken som visas och följ den vanliga processen för att ändra en ansökan.  Att ändra sin ansökan är detsamma som att uppdatera. Har du flera barn behöver du ändra i samtliga barns ansökan. 

Uppdatera ansökan 

Väljer du att inte logga in i e-tjänsten och ändra ansökan tolkas det som att du inte längre har behov av en barnomsorgsplats och barnets ansökan kommer då att stängas ned.

Om ni har placeringsdatum som ligger bakåt i tiden uppmanas ni att ange ett nytt önskat placeringsdatum. En ansökan kan endast ha ett placeringsdatum med ett framtida datum. Observera att det inte påverkar barnets kötid. Lägger du till ett nytt köalternativ kommer du att få ett nytt ködatum för den nya verksamheten.

Publicerad: 29 oktober 2018