Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Linda Ekstrand

Linda Ekstrand ny förvaltningschef för utbildningskontoret

Skola & förskola

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Linda Ekstrand är ny förvaltningschef utbildningskontoret i Sollentuna. Linda kommer närmast från tjänsten som stöd- och utvecklingschef på barn- och utbildningskontoret och tillträdde sin nya tjänst 1 januari i år.

Linda Ekstrand är ny förvaltningschef utbildningskontoret i Sollentuna. Linda kommer närmast från tjänsten som stöd- och utvecklingschef på barn- och utbildningskontoret, innan dess var hon rektor på Tegelhagens skola i Sollentuna.

- Linda är en driven och engagerande chef med bred och djup kunskap inom utbildningskontorets ansvarsområden. Med Linda som förvaltningschef kommer Sollentunas skolor att kunna fortsätta ligga i framkant inomskolutveckling, och bidra till att våra elever sammantaget når resultat i toppklass, säger Manfred Holmelin, tillförordnad kommundirektör.

Från den 1 januari har det skett en del förändringar på utbildningskontoret. Gymnasieskolan är inkluderad i kontorets verksamhet och kontoret har bytt namn från barn- och utbildningskontoret till utbildningskontoret.

- Jag är oerhört glad och stolt att få ta mig an uppdraget som förvaltningschef för utbildningskontoret. Det är oerhört inspirerande att få möjligheten att tillsammans med alla medarbetare få leda Sollentunas kommuns fortsatta resa att bli Sveriges bästa skolkommun säger Linda Ekstrand.

Linda Ekstrand tillträdde sin nya tjänst 1 januari 2019.

Publicerad: 29 januari 2019