Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Henric Magnusson

Henric Magnusson ny personalchef för Sollentuna

Kommun & politik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Henric Magnusson blir ny personalchef för Sollentuna. Henric har tidigare varit HR-direktör i Huddinge kommun och HR-chef i Vaxholms stad. Han tillträder som personalchef 19 augusti.

Nu är det klart att Henric Magnusson blir Sollentuna kommuns nya personalchef. Henric har i grunden en psykologexamen och har i sin roll som legitimerad psykolog arbetat med en rad olika uppdrag kopplat till chefs- och personalfrågor. Henric har även många års erfarenhet av rollen som personalchef, dels som HR-direktör i Huddinge kommun mellan 2013-2018 och dessförinnan som HR-chef i Vaxholms stad mellan 2010-2013.

-  Vi är väldigt glada över att Henric kommer till oss i Sollentuna kommun. Han har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med personalfrågor inom olika sektorer. Han kommer att kunna bidra till att fortsätta utveckla kommunen som en attraktiv arbetsgivare, säger Manfred Holmelin, tf. kommundirektör.

Henric Magnusson kommer närmast från en tjänst inom Försvarsmakten och tillträder som personalchef i Sollentuna kommun 19 augusti.

-  Det känns roligt att få förtroendet som personalchef för Sollentuna kommun. Jag ser fram emot att lära känna verksamheten och tillsammans med personalavdelningen ge stöd och vidareutveckla de processer som bidrar till en attraktiv organisation, säger Henric Magnusson.

 

Publicerad: 4 juli 2019