Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Lena Bhure, ordförande i Attunda orienteringsklubb och Henrik Thunes, kommunstyrelsens ordförande (M).

Lena Bhure, ordförande i Attunda orienteringsklubb och Henrik Thunes, kommunstyrelsens ordförande (M).

Lena Buhre från Attunda orienteringsklubb är Sollentunas vardagshjälte!

Kommun & politik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Lena Buhre, ordförande i Attunda orienteringsklubb, är utsedd till Sollentunas vardagshjälte för sina helt otroliga insatser som utvecklar klubben och klubbgemenskapen. Lena peppar, organiserar och bygger samarbeten till vinst för både klubben, folkhälsan och samhället.

Med utmärkelsen vill Sollentuna kommun uppmärksamma de personer som bidrar till att göra Sollentuna lite bättre varje dag. Eftersom alla som bor, arbetar i och besöker vår kommun är med och skapar ett bättre Sollentuna.

– Lena Buhre har med sitt engagemang och sin stora entusiasm bidragit till att klubben utökats med många nya medlemmar. Orienteringen lockar både stora och små och tack vare Sollentunabor som Lena har många barn, unga och vuxna möjlighet till en aktiv fritid, säger Henrik Thunes, kommunstyrelsens ordförande (M).

Attunda orienteringsklubb är fylld med många entusiastiska medlemmar som älskar att leta efter vit-orangea orienteringsskärmar ute i skog och mark. Det är en klubb där alla ställer upp för klubbens bästa.

– Jag är så glad och stolt över att få utmärkelsen Sollentunas vardagshjälte! Att vara ordförande i Attunda Orienteringsklubb är otroligt roligt och inspirerande. Det finns alltid något att göra, från att ordna träning till våra yngsta nybörjare eller att sitta och planera inför vår nästa stora tävling. Jag är hedrad för nomineringen och jag delar den här utmärkelsen med mina klubbmedlemmar, säger Lena Buhre, ordförande i Attunda orienteringsklubb.

Samtliga personer som har nominerats till att bli Sollentunas vardagshjälte kommer att bjudas in till en workshop i februari. Där kommer vi att diskutera och dela med oss av berättelser som visar hur Sollentuna blir lite bättre varje dag.
Några av berättelserna kommer att kommer att användas i det fortsatta arbetet med att stärka bilden av Sollentuna. Och bidra till Sollentuna kommuns vision – Att bli Sveriges mest attraktiva kommun – tillsammans gör vi Sollentuna lite bättre varje dag.

Publicerad: 11 januari 2019