Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

School´s Out Festival

Vill ditt företag bidra till en trygg skolavslutning för Sollentunas ungdomar?

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Onsdag 13 juni 2018 arrangerar vi School´s Out Festival. Är ni ett företag som vill motverka våld, droger och alkohol samt bidra till att skolavslutningen för Sollentunas ungdomar blir en trygg upplevelse?

Festivalområdet (över 1000 kvm) kommer bestå av en stor scen under att 25 x 8 meter stort tält, en chillarea, ett café/bar-område samt ett aktivitetsområde där tävlingar och annat skoj kommer äga rum. Välkända DJs kommer att spela under kvällen och årets tema är skumparty. I år räknar vi med ca 1500 besökare mellan 13–17 år.

Vi erbjuder nu företag olika exponeringsmöjligheter. Kom gärna med egna idéer!

  • Synas i marknadsföring
  • En egen exponeringsyta på festivalområdet
  • Möjlighet att bidra med en egen aktivitet
  • Eget reklammaterial under festivalen
  • Tävlingar på sociala medier

Det här är School´s Out Festival

Traditionellt sett är skolavslutningsdagen en kväll då många ungdomar dricker sig berusade. Då många fester på många olika platser i kommunen har ägt rum samtidigt, har det varit svårt för arbetande personal och nattvandrare att finnas till hands. Olyckor, slagsmål och överkonsumtion av alkohol har varit riskmoment. School’s Out Festival är en av Stockholms största ungdomsfester och är gratis för alla ungdomar. Den arrangeras årligen i samband med skolavslutningarna. Tanken med en skolavslutningsfest är att samla alla ungdomar på ett ställe. Genom att arrangera en rolig, trygg och meningsfull skolavslutningsfest hoppas vi locka ungdomar att avstå från alkohol och droger. Vi som arrangerar festivalen kommer från olika verksamheter och värnar om ett nödvändigt och värdefullt samarbete. School’s Out Festival vill att ungdomarna är med och arrangerar eller på olika sätt är delaktiga i festivalarbetet. Då många vuxna kommer att finnas på festivalen, kommer också festivalområdet bli en trygg plats.

Är ni intresserade av att medverka?

Kontakta Tony Weseth om ni är intresserade av att bidra till detta evenemang.

  • Tony Weseth, verksamhetsutvecklare på Arena Satelliten, Sollentuna kommun.
  • E-post: tony.weseth@sollentuna.se | 073-915 21 94