Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Utsiktsplatsen

Vilket är Sollentunas bästa ställe att hänga på?

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Våra sommarjobbare Lisa, Sofia och Simon tog kameran med sig ut för leta smultronställen att skapa sommarminnen på.

- Är inte utsiktsplatsen vid Edsvik den perfekta platsen! Förutom en otrolig utsikt finns här en grillplats och gott om platser att sitta och picknicka på. Ett idylliskt ställe att skapa sommarminnen på, säger Lisa!

- Ett favoritställe för många ungdomar är badberget. Här finns mjuka varma klippor och en liten sandstrand. Det perfekt stället en varm sommardag eller för ett kvällsdopp i solnedgången, säger Lisa.

- Vilken är Sollentunas bästa badplats? Rösjöbadet har minigolf, hopptorn, camping, fik, bar, glass, fotbollsplan och mycket mer. Och så klart en stor vacker strand som städas varje dag. Det perfekt stället en varm sommardag, säger de i mun på varandra!

- Om man är sugen på en skön promenad i vacker natur då är det Strandpromenaden längs Edsviken som vinner. Det bästa är att promenaden erbjuder skuggande träd, svalkande havsvindar och bänkar där du kan ta det lugnt. Här finns till och med en hammock!, säger Simon.

 

 / Tips från sommarjobbarna Lisa, Sofia och Simon