Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Personer i träningskläder i närbild

Vem är Sollentunas vardagshjälte?

Kommun & politik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Känner du någon som har dragit igång ett kul projekt, någon som sprider härligt engagemang inom en idrottsklubb/organisation eller helt enkelt är en extra bra medmänniska som förtjänar att uppmärksammas? Då ska du passa på att nominera Sollentunas vardagshjälte!

Sollentuna kommun vill nu uppmärksamma de personer som bidrar till att göra Sollentuna lite bättre varje dag. Vardagshjälten kan vara en person som gjort en insats för miljön, barn, ungdomar eller äldre i Sollentuna. Eller så kan det helt enkelt vare en person som är en extra bra medmänniska. Tänk stort som smått och tipsa oss om din vardagshjälte!

Nominera din vardagshjälte här.

Vi vill få din nominering senast 30 november.

De första 200 som nominerar en vardagshjälte kommer att få en fin tygkasse med ett konstverk som föreställer Sollentuna, gestaltat av 7-åriga sollentunabon Sofia.

De nominerade kommer även att bjudas in till en workshop. Där kommer vi att diskutera och dela med oss av berättelser som visar hur Sollentuna blir lite bättre varje dag. Berättelserna kommer att användas för att stärka bilden av Sollentuna. 

Vinnaren kommer att utses av kommunstyrelsens ordförande Henrik Thunes (M) och utses veckan innan jul.