Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Vård- och omsorgsnämnden skriver nytt avtal med InDies Omsorg AB

Omsorg & stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Idag, fredagen den 9 mars, har vård- och omsorgsnämnden i Sollentuna tecknat avtal med InDies Omsorg AB gällande driften av Idrottsvägens servicebostad och Gammelvägens gruppbostad. Avtalen träder i kraft den 1 november 2018.

InDies Omsorg AB har varit verksamma i Sollentuna i många år och driver i dagsläget Idrottsvägens servicebostad samt ytterligare en verksamhet i kommunen.

Vård- och omsorgsnämndens upphandling innebär att InDies Omsorg kommer fortsätta driva Idrottsvägens servicebostad och även ta över driften av Gammelvägens gruppbostad. 

-          Jag är verkligen jätteglad över att vi får fortsatt förtroende från vård- och omsorgsnämnden i Sollentuna. Efter att ha jobbat på Idrottsvägen under så många år har vi en bra och personlig relation med alla de boende och det känns värdefullt att få fortsätta jobba med dem. Jag ser framemot att utveckla samma relation till de boende på Gammelvägen, säger Fredrik Lagerholm, verksamhetschef på InDies Omsorg.

Det inkom flera anbud men vård- och omsorgsnämnden ansåg att InDies Omsorg lämnade det bästa anbudet sett till kvalitet och pris. Nämnden har också ett upparbetat samarbete och goda erfarenheter av InDies.

-          InDies Omsorg AB är en utförare som vi har god erfarenhet av och ett gott samarbete med. Vård- och omsorgsnämnden ställer krav på en hög kvalitet och att en god vård och omsorg bedrivs. Att personer med funktionsnedsättning ges möjlighet att leva ett meningsfullt liv utifrån sina förutsättningar är centralt. Med detta avtal finns goda förutsättningar att verksamheterna drivs utifrån nämndens intention och att det upplevs som tryggt för de personer som bor på Idrottsvägen och Gammelvägen, säger Anna-Lena Johansson (L), ordförande i vård- och omsorgsnämnden.