Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Välkommen till Ture träfflokal på öppet hus!

Omsorg & stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vi på Ture träfflokal, en öppen verksamhet inom socialpsykiatrin vid Sollentuna station, bjuder nu in till öppet hus då vi precis förnyat en del i lokalerna och startat upp aktiviteterna. Vi önskar därför alla som är nyfikna varmt välkomna till oss den 5 juni kl. 12-14.

Vi riktar oss till människor med psykiska funktionsnedsättningar / psykisk ohälsa. Till oss är människor välkomna för bryta social isolering och utanförskap, delta i olika sociala aktiviteter, umgås och samtala med andra gäster och personal, äta lunch, fira högtider- och födelsedagar osv. Då vi är en öppen verksamhet krävs inget biståndsbeslut för att komma till oss.

Vi anordnar även några återkommande aktiviteter som till exmpel bakning, fredagsfika, bingo, friskvård, pysselgrupp, filmgrupp, aktivitetsgrupp och Klubb Ture. Vi erbjuder tillgång till datorer och stöd att använda dem samt möjlighet att låna telefon. Ture träfflokal har fyra handledare som har olika utbildning inom social omsorg.

Vi önskar nå ut till och välkomna nya besökare, därför väljer vi att öppna dörrarna och bjuda in alla som är nyfikna på vår verksamhet!

Här kan du läsa mer om Ture träfflokals verksamhet.