Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Sollentuna statioin

Sollentuna station

Tryggt i kollektivtrafiken

Kommun & politik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Det ska vara tryggt att åka kollektivt och att vistas på och kring våra pendeltågsstationer. Det är en av flera viktiga punkter i det medborgarlöfte som kommunen och polisen tillsammans gett Sollentunas invånare. I helgen kommer kommunen och polisen vara ute på pendeltåg och stationer.

Den 26 och 27 januari kommer polisen i lokalpolisområde Sollentuna i samverkan med Sollentuna kommun göra en riktad insats i kollektivtrafiken, längs pendeltågslinjen från Helenelund till Märsta och i stationsområden längs sträckningen.

Under insatsen ligger fokus på att det ska vara lugnt och tryggt för trafikanterna i kollektivtrafiken och i stationsområdena. Polisen har särskilt fokus på alkoholpåverkan och ordningstörning. Kommunens fältverksamhet kommer vara där och delta i insatsen.Denna insats är en av punkterna i det medborgarlöfte som kommunen och polisen tillsammans gett Sollentunas invånare.

Läs mer på www.sollentuna.se/samverkan