Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Bilden föreställer Sollentuna kommuns monter på Lava-mässan 2018, samt fyra tjänstemän.

Sollentuna på Lava-mässan 2018

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Idag deltar Sollentuna kommun på KTH:s arbetsmarknadsmässa Lava för 10e året på raken. Syftet är att visa upp oss som en potentiell och attraktiv arbetsgivare för studenter inom samhällsbyggnad.

Sollentunas vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun, en kommun där människor vill bosätta sig, arbeta och där företag vill verka! En viktig del i vägen till att uppfylla visionen är att säkerställa möjligheten att rekrytera kompetent personal även i framtiden. Den 8 februari deltar vi därför på KTH:s arbetsmarknadsmässa Lava för 10e året på raken. Syftet är att visa upp oss som en potentiell och attraktiv arbetsgivare för studenter inom samhällsbyggnad.

På plats i kommunens monter finns representanter från stadsbyggnadsavdelningen och trafik- och fastighetskontoret. Det stora dragplåstret för i år är att  studenterna får möjlighet att anmäla sig till ett studiebesök i vårt utvecklingsområde Väsjön. I Sollentunas monter får besökarna veta mer om de sommarjobb för högskolestudenter som finns att söka, hur kommunen jobbar med hållbarhet och vilka aktuella projekt och utmaningar  kommunen arbetar med just nu.