Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Sollentuna deltar vid fastighetsmässan MIPIM 2017

Bygga bo & miljö

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

För att presentera pågående stadsutvecklingsprojekt, uppdatera sig på utvecklingen inom samhällsbyggnadsfrågor och knyta viktiga kontakter kommer Sollentuna kommun att delta på fastighetsmässan MIPIM 2017.

Under årets fastighetsmässa kommer Sollentuna kommun bland annat att presentera den pågående stadsutvecklingen i Väsjön, i nordöstra delen av kommunen. Mitt emellan två naturreservat, med en slalombacke i centrum och planer på en linbana för kollektivtrafik skapar Sollentuna just nu bostadsområdet Väsjön med cirka 4 000 nya bostäder i form av villor, stadsradhus och flerbostadshus.

Informationsträff om markförsäljningstävlingen i Väsjön
Den 22 mars bjuder Sollentuna kommun in byggherrar till en informationsträff om den pågående markförsäljningstävling i Väsjön. Totalt handlar det om fem lotter om 45-150 bostäder i Väsjö torg som är den centrala delen av Väsjön. Här har intresserade företag chansen att få mer information och träffa ansvariga politiker och tjänstemän inför markförsäljningstävlingen i Väsjön.

Datum: onsdag 22 mars
Tid: kl. 15.00–17.00
Plats: Turebergshuset (Sollentunas kommunhus), restaurang Carolas Eko, plan 12.

Anmälan: https://sollentuna.proofx.se/BrjORsrmoeMvqRsf5VJPFA/

 

Sollentuna kommun representeras under MIPIM av Thomas Ardenfors (M), ordförande i stadsbyggnadsnämnden och Christina Leifman, stadsbyggnadschef. Under MIPIM kommer Sollentuna kommuns representanter att ha enskilda möten med olika aktörer inom fastighetsbranschen. Representanterna från Sollentuna kommer även att delta på seminarier inom ramen för MIPIM-programmet.