Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Bilden föreställer en gata i centrala Sollentuna med snö och julbelysning.

Snön kan fördröja sophämtningen

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Under sportlovsveckan har vi fått ganska mycket snö i Sollentuna och sopbilarna har haft svårt att komma fram till soprum och utplacerade kärl i kommunen. För att underlätta för sophanteringen under vecka 10 uppmanar SEOM alla fastighetsägare att skotta och sanda så att sopbilarna kan komma fram.

I Sollentuna har det under sportlovsveckan kommit mycket snö och kylan innebär även problem med halka.  Detta har gjort det svårt för sopbilarna att komma fram till soprum och utplacerade kärl i kommunen, vilket har skapat fördröjningar i sophämtningen. SEOM uppmanar därför alla fastighetsägare att vara noga med att skotta och sanda kring sina soprum/ kärl för att underlätta sophanteringen under vecka 10.

SEOM har ökad beredskap vecka 10

SEOM sätter in extra resurser under vecka 10 gällande fler sopbilar och ökad bemanning i kundtjänst. Detta för att kunna hantera felanmälningar från personer som kommer tillbaka från sportlovet och  upptäcker att deras sopor kanske inte har kunnat hämtas. 

Mer information hittar du på: www.seom.se/nyheter/2018/snokaos/