Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Visionsbild Bygatans förskola

Nytt inom förskolan i Tureberg och Häggvik

Skola & förskola

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vi bygger för närvarande ett antal nya förskolor och skolor i kommunen. Det innebär att vissa verksamheter får nya adresser och andra måste hitta andra lokaler att vara i under byggtiden.

Bygatan och Töjnaskolans förskola

I Tureberg kommer de nya lokalerna på Bygatan under de första två åren att fungera som ersättningslokaler för Töjnaskolans förskola.

De nya lokalerna på Bygatan i Tureberg står färdiga till hösten 2018. Då flyttar alltså Töjnaskolans förskola in och har sin verksamhet här under tiden som den nya Töjnaskolan byggs. Den nya förskolan/skolan, som kommer att stå på samma plats som den nuvarande - på Sveavägen i Töjnan - beräknas vara färdig för inflyttning under sommaren 2020.

När Töjnaskolans förskola har lämnat lokalerna på Bygatan öppnar här den nya förskoleverksamheten Bygatans förskola.  Fram till dess är du välkommen att stå i kö till Töjnans förskola.

Trummans förskola          

Trummans förskola ligger idag på Glimmervägen 21, nära Stinsen. I juni flyttar man in i permanenta lokaler på den nya Skälbyskolan på Skiljevägen i Häggvik. Samtidigt byter verksamheten namn till Skälby förskola.

Flytten och namnbytet påverkar inte kön till förskolan.