Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Nya parkeringsregler mellan Turebergsleden och Bokvägen

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Måndag den 13 augusti införs nya parkeringsregler i Fågelsången för att öka trafiksäkerheten och framkomligheten för service- och utryckningsfordon under vardagar. Detta eftersom gatorna har varierande bredd och sikten blir sämre när bilar står parkerade.

Parkeringsförbud på vardagar kl. 08-16
På vardagar kl.08 –16 ersätts den nuvarande datumparkeringen med parkeringsförbud. Övrig tid gäller i vissa fall ny reglering. Var uppmärksam på skyltningen på gatorna. Parkeringsförbudet omfattar området mellan Turebergsleden och Bokvägen, se blåmarkerat område på kartan. 

Parkeringsplatser för besökare
Parkeringsplatser för besökare kommer att finnas under dagtid på gator där framkomligheten tillåter det. Här är parkering tillåten i högst tre timmar i sträck mellan klockan 08 – 16.

Parkeringsvakter informerar
Inför att ny reglering införs kommer parkeringsvakter att informera om den nya regleringen via en gul lapp på vindrutan. Den liknar en parkeringsanmärkning, men innehåller bara information om vilken regel som framöver kommer att gälla på den plats där bilen står.

Mer information om de regler som införs.