Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Nu repeteras det för fullt inför Funkisfestivalen

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Den 12 oktober sker den lokala uttagningen till riksfinalen i Funkisfestivalen, tidigare kallad Funkimello. Nu finslipas stilen inför tävlingen på Arena Satelliten.

Sollentuna kommun är medlem i föreningen Funkisglädje som arrangerar finalen i Funkisfestivalen (tidigare Funkismello). I Sollentuna genomför vi en deltävling i på Arena Satelliten. Då utser vi vem som ska tävla för Sollentuna. 

Sollentuna Funkisfestival 2017

Deltävling på Arena Satelliten Torsdagen den 12 oktober kl. 16.00. Kom och rösta fram din favorit. Riksfinalen går av stapeln på Cirkus i Stockholm den 23 april 2018.

Bild från Riksfinalen på Cirkus 2017.

Vad är Funkisfestivalen!

Funkisfestivalen är en sångtävling för personer över 15 år med intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Syftet med festivalen är att lyfta målgruppen, personer med funktionsnedsättning, och deras rätt att delta i kulturlivet som vem som helst, liksom att skapa ett rikstäckande nätverk mellan olika kommuner som vill arbeta fördomsfritt med målgruppen.