Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Bilden föreställer ett utdrag ur kommunens tätortskarta från Tureberg med blå fält som markerar var det finns pågående detaljplaner.

Hitta detaljplaner med klickbar karta!

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Nu har vi kompletterat sidan med pågående detaljplaner med en klickbar karta. Här kan du enkelt hitta vilka pågående detaljplaner som finns för ett visst område i kommunen. Alla områden där det finns pågående planer är markerade med blått på kartan, du kan även söka på adress eller fastighet.

Vill du veta vilka pågående detaljplaner som finns för ett visst område i kommunen? I vår klickbara karta kan du enkelt hitta dessa uppgifter. Alla områden där det finns pågående planer är markerade med blått på kartan.

Genom att dubbelklicka på ett blått fält i kartan får du upp en ruta med en länk till aktuell projektsida där samtliga handlingar finns. I sökrutan uppe till vänster finns en meny där du kan välja om du vill se kartan eller flygbilder. Om du zoomar i kartan får du istället fram det som kallas baskarta där du ser fastighetsgränser. I Högra hörnet hittar du en meny där du kan söka på adress eller fastighet samt en hjälpfunktion.

Hitta pågående detaljplaner i klickbar karta!

Mer information om detaljplaner finns på www.sollentuna.se/detaljplan