Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Ryttare

Nu har vi skapat en modern ridanläggning i Viby

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Förra året tog kommunen över ridhuset i Viby, därefter har omfattande renoveringar genomförts. Nya rymliga boxar, nya förråd och en trevlig miljö för alla ryttare är några exempel.

Efter att kommunen tagit över ridhuset i Viby har verksamheten fått ett nytt medlemshus med omklädningsrum. Stallet har försetts med nya rymliga hästboxar och ett nytt höförråd. Även café, kök, entré och kapprum har renoverats. 

Markförbättring av hagarna pågår och ett nytt traktorförråd har byggts. Verksamheten har även fått en ny automatisk utgödslingsmaskin som bidrar till att göra anläggningen mer lättskött.  

Renoveringen och utbyggnaden har skett i samarbete mellan Sollentuna ridklubb och kommunen. Stort fokus har varit att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. 

– Vi har strävat efter att få till den bästa lösningen för både personal, hästar och ryttare. Därför är det speciellt roligt att Sollentuna ridklubb fått utmärkelsen Årets ridskola 2017, bland annat för deras systematiska satsning på medarbetare och arbetsmiljö säger, Maria Tideström, trafik- och fastighetskontoret. 

Priset, Årets ridskola, delas ut av Svenska Ridsportförbundets i samarbete med huvudsponsorn Folksam.

Mer information:

Sollentuna ridklubb