Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Invigning

Edsbergshallen invigs

Nu är Edsbergshallen invigd

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Nu är Sollentunas nya idrottshall, Edsbergshallen, invigd och klar. Hallen är en fullstor allroundhall som kommer att användas av flera skolor dagtid och av föreningar under kvällar och helger.

Under måndagen invigdes Edsbergshallen av Magnus Ramstrand (KD), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, Soley Aksöz Lithborn (M), ordförande i barn- och ungdomsnämnden och Moa Rasmusson (L), ordförande i trafik- och fastighetsnämnden. Med på invigningen var även elever från skolor i närheten och representanter från  föreningslivet.

Idrottshallen kommer att användas av Edsbergsskolan men även av andra skolor i området som till exempel Rudbeck skolan och Gärdeskolan. Kvällar och helger kommer den att användas av föreningar. Den nya Edsbergshallen är en fullstor allroundhall på cirka 2000 kvadratmeter och har en läktare med omkring 150 sittplatser och en social yta som kan användas vid tävlingar.  

Publicerad: 19 december 2018