Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

The Last Five Years

The Last Five Years

Musikal på Arena Satelliten

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Nu i oktober kommer Teater Satellitens kvällsgrupp sätta upp musikalen “The Last Five Years” av Jason Robert Brown. Det är Helen Fredstam, 22 år gammal och sedan flera år deltagare i Teater Satelliten, som har startat projektet och även regisserar produktionen.

Projektet görs av ungdomar i Teater Satelliten, med resurser från Bankomaten på Arena Satelliten (en plats där ungdomar kan söka pengar till kreativa projekt). Det är ungdomar som driver projektet, spelar musiken, står på scenen, gör all grafisk design osv.

Musikalen handlar om Cathy och Jaime, ett ungt par som under föreställningens lopp blir tillsammans, gifter sig och sedan gör slut. Det som är unikt med just den här föreställningen är att den inte utspelar sig i kronologisk ordning, utan historien berättas istället baklänges ur Cathys perspektiv och framlänges ur Jaimes perspektiv, men om vartannat. Detta gör musikalen unik, och med dess vackra musik och komplexa karaktärer är den ett riktigt modernt mästerverk, genialiskt skriven av den amerikanske kompositören Jason Robert Brown.

Musikalen spelas den 13, 14, 20 och 21 oktober i Klubben på Arena Satelliten i Sollentuna. Biljetter finns att köpa för 120/80 kr på www.tickster.com och mer info finns på www.arenasatelliten.se. Vi har även en instagram: @thelastfiveyearssatelliten