Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Vinterbelysning

Mer belysning i vintermörkret

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Nu i november tänder Sollentuna kommun sin vinterbelysning. I år blir det på fler platser än tidigare, bland annat förses ett stort träd på Sollentunavägen med ljus inför jul.

Nu lyser vi upp Sollentuna. I slutet av november börjar vinterbelysningen att tändas runt om i kommunen och i år blir det belysning på ännu fler platser än förra året. Fyra nya platser för året är Hvidovrestråket, intill förskolan på Bagarbyvägen, får belysning i två träd, vid Häggviks station tänds ett träd öster om stationen och i Sjöbergs centrum får nio träd utmed bussgatan belysning liksom gångtunneln vid Lomvägen/Danderydsvägen. Dessutom förses ett stort träd på Sollentunavägen 123, med ljus inför jul.

- Vinterbelysningen bidrar till ökad trivsel och trygghet samt till att göra Sollentuna vackrare. Belysningen är ett uppskattad och det är glädjande att fler platser nu lyses upp, säger Moa Rasmusson (L), ordförande i trafik och fastighetsnämnden. 

Här tänder Sollentuna vinterbelysningen

Publicerad: 12 december 2018