Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Medleys VD Pia Claesson och kultur- och fritidschef Niklas Roos af Hjelmsäter

Medley får fortsätta driva Sollentuna Sim och sporthall

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Igår skedde handslaget mellan Sollentuna kommun och Medley AB som ger företaget uppdraget att driva Sollentuna Sim och sporthall i ytterligare fem år, med möjlighet till tre års förlängning.

- Sollentuna kommun ser positivt på att entreprenörer driver anläggningar som kommunen äger. Avtalet med entreprenör avseende sim- och sporthallen är vårt största avtal inom kultur-och fritidssektorn. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Medley, säger Magnus Ramstrand, KD, kommunalråd och ordförande i kultur-och fritidsnämnden.

 

Medley är Sveriges största entreprenörer inom området. De driver drygt 30 bad- och friskvårdsanläggningar i 21 kommuner runt om i Sverige. Sollentuna Sim och sporthall är en friskvårdsanläggning med simhall, relaxavdelning, gym och två sporthallar. Anläggningen drivs på uppdrag av Sollentuna kommun av Medley AB sedan 2013. 

- Vi är glada och stolta över att ha fått förtroende att fortsätta utveckla verksamheten i Sollentuna sim- och sporthall under de närmsta åren, säger Medleys VD Pia Claesson.

- I personalstyrka här på anläggningen är vi taggade att välkomna och hjälpa alla som kommer hit, oavsett om syftet med besöket är bad, simning, träning eller bara avkoppling för en stund, säger Medleys anläggningschef Mikaela Favre.