Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Mango Omsorg AB tar över driften av LSS-boendet Basunvägen

Omsorg & stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

LSS-boendet Basunvägen i Sollentuna får ny utförare. Under december kommer Mango Omsorg AB att ta över driften. Mango Omsorg är nya utförare i Sollentuna och har goda referenser.

Vård- och omsorgsnämnden i Sollentuna kommun skrev idag avtal med utföraren Mango Omsorg AB om driften av LSS-boendet Basunvägen. Mango Omsorg AB är nya i Sollentuna kommun men driver sedan tidigare två LSS-boenden i Solna och har goda referenser, bland annat för sitt brukarfokus, engagemang och närvarande ledarskap.

– Vård- och omsorgsnämnden har höga förväntningar när det gäller kvalitet och omsorg. Att personer med funktionsnedsättning får god vård är grundläggande och det är därför bra att Mango Omsorg AB har tydligt brukarfokus i sina verksamheter. Med det nya avtalet finns alla förutsättningar för att de boende får en trygg vardag och en omsorg som speglar nämndens förväntningar. Vi hoppas på ett gott samarbete framöver, säger Anna-Lena Johansson (L), ordförande i vård- och omsorgsnämnden.

Vård- och omsorgsnämnden valde att avsluta driftsavtalet för boendet med AB SOLOM eftersom kommunen har uppmärksammat brister i verksamheten.

Driften av Basunvägen förväntas gå över till Mango Omsorg AB innan jul. Fast anställt personal kommer att erbjudas att jobba kvar i verksamheten.

Boende och anhöriga kommer kontinuerligt att få information om de kommande förändringarna.