Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Många ville veta mer om hur man fixar laddstolpar

Många ville veta mer om hur man fixar laddstolpar

Många intresserade av att fixa laddstolpar

Bygga bo & miljö

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Igår torsdag hade kommunen tillsammans med Energirådgivningen och Klimatklivet ett lyckat seminarium för hur man fixar laddstolpar för elbilar. Fler seminarier är på gång - kolla vår lista.

Ca 100 personer deltog i seminariet för att få praktiska råd om hur man steg för steg kommer igång med att fixa laddstolpar och hur man söker bidrag för investering. Seminariet vände sig främst till bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare. Talare kom från Stockholms stad, Danderyds kommun och Sundbybergs stad. 

Många av besökarna uttryckte glädje och var nöjda med seminariets innehåll. En handuppräckning på slutet visade att över hälften av besökarna trodde att de skulle ha laddning innan nästa år.

Fler seminarium för dig som missade gårdagens

 

Missade du chansen att gå på seminariet igår? Kolla då in fixaladdplats.se där du hittar information om lathundar, checklistor och hur du söker investeringsbidrag.

Du kan även delta i något av nedan seminarier, som alla är kostnadsfria. Välj det som passar dig bäst och anmäl dig på fixaladdplats.se!

  • 31 januari: ABF-huset i Stockholm
  • 1 februari: Nordic Choice Hotel i Nacka
  • 7 februari: Kulturhuset i Haninge
  • 8 februari: Xenter i Botkyrka