Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Chatt om trygghet

Chatt om trygghet

Många frågor om belysning på gårdagens chatt om trygghet

Kommun & politik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Igår höll Sollentuna kommun en chatt på tema trygghet. Belysning, säkra skolvägar och tryggheten vid kommunens pendeltågsstationer var några av de ämnen som togs upp.

Från kl. 9.00 på torsdagsmorgonen var chatten öppen för att skicka in frågor, och mellan kl. 19.00–20.00 var livechatten öppen. Henrik Thunes (M), Anna-Lena Johansson (L) och Magnus Ramstrand (KD) svarade tillsammans på invånarnas frågor och funderingar.

Frågorna som kom in var varierande och handlade bland annat om säkerheten vid kommunens pendeltågsstationer och om belysningen i våra parker och längs gångvägar. Det kom även in frågor som rörde trafiksituationen vid skolor och olovlig mopedkörning i villaområden. Hur samarbetet mellan kommunen och polisen ser ut kom också upp.

Läs chatten i sin helhet
För dig som är intresserad av att ta del av alla frågor och svar finns chatten i sin helhet att läsa här www.sollentuna.se/chatt

Chatt om livet som ung i Sollentuna
Den 15 november har Sollentuna kommun en ny chatt, denna i gång i samband med vår temaföreläsning ”Livet som ung” som hålls den 15 november. Läs mer om temaföreläsningen och den chatten här!