Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Kulturskolan

Kulturskolan firar med Invigning och Öppet hus

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Den 18 mars blir det stor invigningsfest i de nya lokalerna - som nu blir invigda på riktigt. Det blir också Öppet hus för alla barn som vill prova på kulturskolans ämnen i musik, dans, teater, bild, skrivande och akrobatik.

I år är det 70 år sedan Sollentuna musikskola startades med undervisning i piano, fiol och cello. Under åren har fler instrument och ämnen tillkommit. 2001 bytte skolan namn till kulturskola när ämnena dans och drama tillkommit. Idag erbjuder kulturskolan även undervisning i bild & form, skrivande, akrobatik och show.

Invigning & öppet hus 18 mars 13-16.

  • 13-14 Samling på innetorget - fanfar och tårta! Tal av Magnus Ramstrand (KD) och framträdanden av kulturskolans elever och lärare. Rundvandring och mingel.
  • 14-16 Öppet hus för alla barn som vill prova på kulturskolans ämnen i musik, dans, teater, bild, skrivande och akrobatik.

Välkommen till Rudbecks väg 143E!

Här finns en stor orkestersal, teater/biosalong, två danssalar, en bildsal, och en rymlig foajé för mindre konserter och utställningar.