Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Spårpatrullen Bisslinge

Ideellt arbete i Sollentuna prisas

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Sollentuna kommun delar ut priser för goda initiativ och engagemang inom föreningslivet. I år går priserna till tio personer som på olika sätt bidrar till ett bättre Sollentuna.

Malin Edling från Sollentuna hockeyklubb har startat hockeylaget Sollentuna Dragons som är ett lag för personer med särskilda behov i alla åldrar. Ett initiativ som man är ensam om i hela Stockholm.

Christer Lundvik från Turebergs Friidrottsklubb är engagerad inom orientering och skidåkning och har lagt otaliga banor och kartor genom åren åt föreningen. Han är också teknisk ledare vid de stora friidrottstävlingarna SAYO och GP. När kastplanen vid friidrottsflyttade till Edsbergs sportfält var det Christer Ludvik som byggde upp en av Sveriges främsta kastplaner där.

Hélène Broch-Sommerfelt från Konståkningsklubben Sollentuna arbetar för att barn och ungdomar ska finna glädje och gemenskap när de tränar, tävlar och umgås på Sollentunavallen.

Spårpatrullen Bisslinge preparerar skidspår sedan 10 år på golfbanan vid Svartinge/Bisslinge. Mats Orbert, Wincent Karlsson, Toni D'Angelo (bilden) och Clas Myrestam kommer att få ta emot pris för sitt hårda arbete med att preparera perfekta skidspår på golfbanan vid Bisslinge/Svartlinge.

Anette Fällström får pris för sitt arbete med den populära föreningen Sollentuna Seniorgymnastik (SSG) som främjar ett friskt åldrande. Idag har föreningen 330 medlemmar som utövar olika former av motion.

Lennart Wallin får pris för mångårigt arbete med Vaxmora torp inom dess vänförening som bevarat denna kulturskatt till minne av den tid då många barn växte upp i enkla torp.

Adam Wramberg har tagit ett stort ansvar för Sollentuna kraftsportklubb, en klubb som startades av hans farfar 1968, och varit en bidragande faktor till att klubben nu har fått en nystart. Det är Sollentunas äldsta gym med medlemmar i åldrarna 13-90 år.

Läs om de övriga pristagarna