Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Fokus Sollentuna

Vet du vad som händer i din tonårings liv?

Omsorg & stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Onsdag 15 november kl.17.30 - 20.00 bjuder Sollentuna kommun in till en temaföreläsning om livet som ung idag. Ungdomsmottagningen och enheten för föräldrastöd ger en bild av hur det ser ut och ger tips kring föräldraskap.

Nu bjuder Sollentuna kommun in till ytterligare en temaföreläsning inom konceptet Fokus Sollentuna. Denna gång handlar det om hur det är att vara tonåring idag. Ungdomsmottagningen och enheten för föräldrastöd möter ungdomar och föräldrar dagligen och de kommer att lotsa oss genom aktuella frågor och forskning kring tonårstid och föräldraskap. Vilka frågor möter Ungdomsmottagningen idag? Hur mår dagens ungdomar och när är slutar tonåringen egentligen att vara tonåring?  Dessa och fler frågor kommer att besvaras under kvällen.

Mingel, lätt tilltugg och barnpassning

Före och efter föreläsningen bjuder vi på mingel tillsammans med politiker och representanter från olika verksamheter i Sollentuna som arbetar med ungdomar. Temaföreläsningarna sker i Sollentunasalen i kommunhuset och de är kostnadsfria. För dig som har yngre barn erbjuder vi barnpassning med pysselverkstad under kvällen.

Chatta med oss!

Nytt för i höst är att du kommer att kunna chatta med Ungdomsmottagningen och enheten för föräldrastöd direkt efter föreläsningen, kl. 20.00 -21.00. Chatten kommer att vara öppen för att ställa frågor redan från kl. 09.00 samma dag, den 15 november, men besvaras först efter föreläsningen.

Läs mer om temakvällen och anmäl dig här