Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Enkelriktad trafik på Attundagränd

Trafik & stadsplanering

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Trafiken på Attundagränd har lagts om till enkelriktad eftersom byggarbete pågår på baksidan av tingsrätten. Från Oppegårdsstråket kan du därför ta en provisorisk väg bakom byggarbetsplatsen istället.

I Västra Tureberg börjar området kring Malmparken förändras under våren 2018. Här kommer flera byggarbeten pågå i etapper under 2018-2020, vilket innebär att störande ljud och begränsad framkomlighet kan uppstå. På Attundagränd har trafiken lagts om till enkelriktad eftersom byggarbete pågår på baksidan av Tingsrätten. Från Oppegårdsstråket kan du därför ta en provisorisk väg bakom byggarbetsplatsen istället.

I maj kommer även en del av Tusbystråket att byggas om för att öppnas upp mot ett nytt entrétorg framför Tingsrätten. Det innebär att bron vid den norra pendeltågsuppgången mot Malmparken kommer rivas, tillsammans med trappan, den södra muren och cykelstället.

Mer information om utvecklingen i Tureberg hittar du på: www.sollentuna.se/tureberg