Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Sollentuna Summer Camp

En intensiv sommarvecka

Uppleva & göra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Idag avslutas Sollentuna Summer Camp. Hela den här veckan har hundra barn fått prova på en massa roliga aktiviteter.

Flera föreningar ställt upp med instruktörer som har gett barnen grunderna i olika sporter. Vi har också haft hjälp av 22 sommarjobbande ungdomar som har hjälpt barnen att hitta rätt aktivitet och passa tider.

Nere vid Edsviken har Sollentuna kanotsällskap haft både kajaker, kanadensare och sup-brädor så att alla barn med simkunnighet har fått prova på att paddla. På Sollentunavallen har barnen fått prova på cheerleading, amerikansk fotboll, karate, parkour och golf. Barnen har också varit på Arena Satelliten där volleyboll, bordtennis och innebandy stått på schemat.

På kulturskolan har barnen fått prova fiol och gitarr och på Sollentuna bibliotek har författaren Ulf Sindh hållit i skrivarkurser. Även på kulturskolan fick barnen jobba med texter. Ett besök på fritidsgården Northside har också hunnits med. Summer Camp anordnas av Sollentuna kommun i samarbete med föreningslivet i kommunen. Det är gratis och barnen har fått både frukost och lunch.