Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

svenska med baby

Är du vår gruppledare för Svenska med baby i Sollentuna?

Omsorg & stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vill du veta mer om andra kulturer? Till hösten startar Svenska med baby på Familjecentralen i Tureberg.

Från och med 15 september kommer Familjecentralen i Tureberg att anordna Svenska med baby. Till föräldraträffarna behövs nu gruppledare – tanken är att du enkelt ska kunna leda träffarna med din egen bebis på armen. Som gruppledare får du introduktionsutbildning, stödmaterial och backup.

Under träffarna Svenska med baby kommer man att kunna träffa andra föräldralediga från olika delar av Sollentuna och världen där man utgår från olika teman, sjunger och gör andra roliga saker tillsammans med barnen. Tanken är att träffarna ska ske en gång i veckan, kl. 10.30 -12.00 på fredagar. Träffarna är gratis och man behöver inte anmäla sig i förväg.

Svenska med baby startade 2012 med en föräldragrupp. Nu har Svenska med baby vuxit till en nationell organisation som bedriver verksamhet i 20 olika kommuner från Umeå i norr till Eslöv i söder. Sedan starten har Svenska med baby haft över 25 000 besök av deltagare från 265 olika bostadsområden och med ursprung från 108 länder.

Läs mer om gruppledare för Svenska med baby

Om Svenska med baby