Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Man som arbetar på restaurang

Är du företagare med plats för en praktikant?

Näringsliv & jobb

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vill du och ditt företag göra en insats för ett bättre Sollentuna? Har du plats för en person med behov av arbetspraktik eller liknande? Med en praktikant får du hjälp samtidigt som du hjälper!

Till arbetsmarknadsenheten i Sollentuna kommun kommer personer som av olika anledningar behöver stöd för att komma ut på den öppna arbetsmarknaden. De har kanske varit arbetslösa eller är nyanlända i Sollentuna och Sverige. För att komma vidare kan de behöva stöd i form av praktik, arbetsträning eller en anställning. Ditt företag kan få kompensation för hela eller del av lönen.

Samtidigt som du får tillgång till en extra arbetskraft får den du anställer hjälp att komma igång och en väg till ett eget arbete. För nyanlända är möjligheten till arbete också en viktig del i att lära känna det svenska samhället och lära sig språket.

Har du och ditt företag möjlighet att ta emot en person? Hör av dig till e-post: praktik@sollentuna.se eller kontaktcenter-foretag@sollentuna.se alt 08-579 21 000 så får du mer information. Välkommen!