Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Krisberedskapsveckan 8 - 14 maj 2017

Är du förberedd på en kris?

Kommun & politik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Den 8 – 14 maj kan du lära dig mer om hur du kan förbereda dig för en eventuell kris; vad som kan vara bra att ha hemma, hur du får information och mycket annat.

För att öka människors beredskap inför samhällskriser arrangerar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och kommunerna den första Krisberedskapsveckan i Sverige den 8-14 maj. Här i Sollentuna kommer det att genomföras flera aktiviteter för dig som privatperson – några kan du anmäla dig till redan idag.

Budskapet under årets kampanjvecka – "Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ner?" – vill väcka tankar om det egna ansvaret och beredskapen ifall viktiga samhällsfunktioner som el- och vattenförsörjning, internet och telekommunikationer slås ut. Sollentuna kommun samarbetar med andra organisationer i samhället för att ge möjlighet till dig som invånare att lära dig mer om vad du kan göra för att vara bättre förberedd om en kris skulle inträffa.

Läs mer och anmäl dig här>>>