Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

ABC Sales of Sweden AB finalist i Årets Nyföretagare 2016

Näringsliv & jobb

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Oskar Tellebo var bara 21 år när han startade sitt företag, ett bemanningsföretag som hjälper andra företag med mässor och andra evenemang, där bemötandet av kunderna står i fokus. Redan första året gick företaget med vinst.

Att Oskar Tellebo har näsa för affärer är det ingen tvekan om. Med sitt första egna företag har han hittat en nisch med stor efterfrågan. Dessutom har han förstått att det är den egna personalen som är den stora resursen.

– Värdet i mitt företag sitter i personerna som jag har förmånen att jobba med, säger Oskar Tellebo.

– Det vi säljer är gott bemötande. Marknadsundersökningar säger att 99 procent av de möjliga kunderna föredrar att inte bli kontaktade över telefon, och därför har jag bestämt att vi alltid ska träffa kunder ’face to face’, det uppskattas av alla parter.

ABC Sales startade som exklusiv partner till ComHem men har redan expanderat och har nu även Canal Digital som kund. Flera samarbetsefterfrågningar från bl.a. gymkedjor, it-företag och personlarm gör att framtiden ser ljus ut; tillväxtpotentialen är stor. Redan första året hade ABC Sales en vinstmarginal på 19,94 procent och prognosen för 2016 är en omsättning över 5 mkr och 1,25 mkr i vinst.

– Jag har hittat mitt kall, att driva företag är vad jag älskar att göra. Jag är mycket tävlingsinriktad, och när jag klev in i affärsvärlden hittade jag hem, säger Oskar Tellebo.

– Det finns inget som går upp mot att få ta ansvar för ett helt företag, från personalkultur till ekonomi och kundvård. Min dröm är att kunna utveckla min skicklighet, mitt kapital och en dag ge mig in i energibranschen.

ABC Sales gjorde stort intryck på juryn till Årets Nyföretagare 2016, där Oskar Tellebo gick till final, knappt slagen av årets vinnare Vitvaruexperten.

– Oskar har ovanligt mycket driv och verkar inte ge sig i första taget. Det är anmärkningsvärt att han redan har anställd personal, vid så unga år. Vi hoppas få se mer av Oskar i framtiden, säger Margareta Brathén från Nyföretagarcentrum och deltagare i juryn för Årets Nyföretagare.

 www.abcsalesofsweden.se