Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Hundraåring firades

100-åring firades på AB SOLOM Ulrikas gård

Omsorg & stöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

10 april fyllde Margit Sarnold 100 år! Hennes rum fylldes med blommor och hon fick motta ett gratulationstelegram från hovet. Vård- och omsorgsnämndens ordförande Anna-Lena Johansson (L) uppvaktade henne på nämndens vägnar.

Den 10 april fyllde Margit Sarnold, som bor på Ulrikas gård, 100 år! Hon uppvaktades bland annat av anhöriga samt av Anna-Lena Johansson (L), kommunalråd och ordförande i vård- och omsorgsnämnden, som överlämnade en vacker bukett blommor och gratulationskort på nämndens vägnar.

Födelsedagen bjöd även på firande tillsammans med grannarna i gemensamhetslokalerna på äldreboendet där borden var högtidligt dukade. Margit fick också motta ett telegram från drottningen och kungen med gratulationer.

– Det var mycket fint att få träffa Margit och gratulera henne på födelsedagen. Hon blev glad över blommorna och när jag frågade henne hur det kändes att fylla 100 år svarade hon ”Det gick väldigt fort!”, säger Anna-Lena.