Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Sv Publishingpriset 2015

Du är viktig i final!

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Barn- och utbildningskontorets trycksak Du är viktig har kvalificerats sig till finalen i Svenska Publishingpriset 2015. Trycksaken, som tävlar i kategorin Print - trycksaker, handlar om vikten av ett bra samarbete mellan skola och föräldrar.

- Vi ser föräldraengagemanget som en mycket viktigt del i arbetet med att ge barnen bästa möjliga förutsättningar för framtiden, säger förvaltningschef Daniel Broman, dvs goda skolresultat och att de känner sig trygga i skolan. För att nå alla våra föräldrar har vi lagt ner omsorg och eftertanke i kommunikationen kring detta och ett av resultaten är denna skrift Du är viktig. Trycksaken låg färdig i april och den har redan uppmärksammats, bl a annat av en rad andra kommuner i landet.

Den 9 november meddelas pristagarna i de olika kategorierna.

Finns i receptionen

I skriften blandas tips och stöd på hur man som föräldrar sätt kan hjälpa och stödja sitt barn i skolarbetet. Vi berättar också om hur skolan fungerar och hur vi kan hjälpas åt i arbetet för våra barn/elever.

En andra upplaga kommer inom kort att distribueras ut till skolorna för att på olika sätt användas i föräldrakontakten. Enstaka exemplar hittar du i receptionen i Turebergshuset. 

Samtidigt som Du är viktig producerades tog barn- och utbildningskontoret även fram en folder som heter Om Skolresan. Den vänder sig till alla som vill veta mer om hur Sollentuna kommun arbetar för att nå sitt mål - att kunna erbjuda Sveriges bästa skola.   

Publicerad: 6 oktober 2015