Till navigation Till innehåll (s)

Ungdomsmottagningen

Ungdomsmottagningen är till för dig mellan 12 och 23 år som har frågor om kroppen, sex eller preventivmedel med mera. Alla besök är gratis och vi som jobbar här har tystnadsplikt. Du kan bland annat få hjälp med preventivmedel och du kan välja att träffa en kurator eller en barnmorska.

Ungdomsmottagningar finns till för dig som är ung och behöver hjälp. Hit kan du gå om du till exempel har frågor om kroppen eller om sex och preventivmedel. Du kan också gå till ungdomsmottagningen om du mår dåligt och behöver någon att prata med. Det kan gälla till exempel stress, nedstämdhet, sexualitet, relationer, identitet eller något helt annat.

Ungdomsmottagningen erbjuder också samtal för par som vill prata om sin relation. Ungdomsmottagningen i Sollentuna vänder sig till dig som är under 23 år gammal. Här arbetar barnmorskor, kuratorer, och läkare. Det är gratis för dig att besöka ungdomsmottagningen och de som jobbar här har tystnadsplikt och hbtq-kompetens.

” Jag arbetar med ungdomar som barnmorska för att det är så otroligt givande och spännande att möta ungdomar med deras olika behov.” Elisabeth, barnmorska.

Kontakt, bokning och mer information

Ungdomsmottagningen i Sollentuna