Till navigation Till innehåll (s)

ROSSAB - Ledsagarservice 

ROSSAB arbetar för att varje individ ska ha ett meningsfullt, tryggt och värdigt liv, oavsett omsorgsbehov.

Vår inriktning är

ROSSAB har bred kompetens och lång erfarenhet inom vård av personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, autism och autismliknande störningar samt barn med ADHD diagnos, demens, MS, Parkinson och stroke.

Vår personal

ROSSAB leds av utbildade akademiker, med många års erfarenhet inom äldre- och handikappomsorg. I vår personalstyrka ingår vårdbiträde, sjuksköterska, undersköterska, barnskötare med inriktning mot funktionshindrade, barnpedagog, fritidsledare eller högskolestuderande inom social omsorg.

Vi lovar att du på det här sättet kan påverka hur och när din insats ska genomföras

Du bestämmer hur och när dina insatser ska utföras och du kan alltid göra din röst hörd. Din kontaktperson på ROSSAB är erfaren, utbildad inom området och finns alltid tillgänglig för dig. Du får en rak kommunikation för dina behov och kan vara säker på att vi agerar och åtgärdar snabbt.

Så här kommer vi att planera din insats tillsammans med dig

Det första vi gör är att boka ett personligt möte med dig. Där går vi igenom din livssituation och de behov som finns samt dina önskemål om hur hjälpen ska fungera. Utifrån detta och de beviljade insatserna upprättar vi en genomförandeplan tillsammans med dig. Nästa steg blir att rekrytera personal utefter dina behov och önskemål.

I övrigt vill vi lova dig

Vi utlovar trygghet och pålitlighet. Vår personal bär alltid synlig legitimation och vår kontorstelefon är bemannad dygnet runt för akuta situationer. Vi tummar aldrig på kvalitet eller kontinuitet och håller de tider vi kommit överens om. Vi värnar om din integritet och säkerhet. Vid larm finns vi alltid på plats inom 30 minuter.

Språk

ROSSAB är ett mångkulturellt företag. Vi tar hänsyn till kundens kulturella, religiösa och språkliga bakgrund. Flertalet av personalen pratar förutom svenska bl. a. persiska, arabiska, turkiska, kurdiska, engelska, spanska, ungerska, finska, polska, ryska, somaliska, kinesiska, rumänska, thailändska, med flera språk.

Länkar

ROSSABs webbplats